Even kennis maken…

Gedreven, nieuwsgierig, resultaatgericht en in het bezit van een positieve instelling. Een goede werkomgeving en -sfeer creëren vind ik belangrijk. Zodat u als opdrachtgever vertrouwen in mij krijgt en u met een gerust hart uw kennis, ervaring, tekortkomingen én deskundigheid met mij kunt delen. Zeker bij lastige vraagstukken komen we zo samen tot de beste resultaten.

Bedrijven en hun medewerkers naar een hoger niveau brengen. Dat is mijn doel. Mijn middel? Mijn kennis, expertise en enthousiasme op het gebied van marketing en communicatie.

Communicatie én marketing

Na het behalen van mijn HBO-bachelor Communicatie werkte ik bij tal van organisaties op de marketing- en communicatieafdeling. In eerste instantie als adviseur, al snel doorgroeiend tot senior adviseur en leidinggevende. Voor specialiseren koos ik bewust niet, ik wilde kennis en ervaring vergaren rondom communicatie in de breedste zin van het woord. Al snel voegde ik daar ook marketing aan toe. Inmiddels ligt de focus op strategisch advies, dat ik afwissel met uitdagende operationele activiteiten.

Van NIMA-C tot ZZP’er

Nooit wil ik stoppen met leren. Niet alleen door te doen, maar ook door cognitief te studeren. Al toch weer wat jaartjes geleden raakte ik in het bezit van het felbegeerde NIMA-C diploma en ook de inzet van social media heeft mijn volle aandacht. Daarnaast heb ik jaren in het bestuur en de redactieraad van de Brandevoorter Courant gezeten en ben ik examinator van NIMA.

Ondernemen heeft altijd in mij gezeten en krijgt niets of niemand er nog uit, ook de komst van mijn drie kinderen niet. In 2009 zette ik dan ook de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Onder het motto: als mijn bureau de economische recessie overleeft, dan kan ik echt de hele wereld aan. In 2014 ben ik er nog steeds. Inmiddels met een interessante klantenkring in mijn digitale werkmap, een professioneel netwerk in mijn achterzak en een berg waardevolle ervaring binnen zorg, retail, wonen en onderwijs. Bent u de volgende?